Автоматични предпазители Трифазни

8 дек., 2020 | danim | No Comments

Автоматични предпазители Трифазни

Монтирани в табло предпазители
6А трифазен Автоматични предпазители
3P Авт. предпазител 6А Изкл. способност 6kA. Напрежение 380Vac
Автоматични предпазители домашен предпазител 10А за всяка фаза
3P Авт. предпазител 10А Изкл. способност 6kA. Напрежение 380Vac
16A Трифазен предпазител. за монтаж на DIN шина
3P Авт. предпазител 16А Изкл. способност 6kA. Напрежение 380Vac
Бушон трифазен 20А за домашна инсталация.
3P Авт. предпазител 20А Изкл. способност 6kA. Напрежение 380Vac
Автоматичен бешон за RST 25A
3P Авт. предпазител 25А Изкл. способност 6kA. Напрежение 380Vac
Предпазител автоматичен трифазен 32А
3P Авт. предпазител 32А Изкл. способност 6kA. Напрежение 380Vac

Как да направим електрическата система безопасна за всички? С Автоматични предпазители!

Автоматични предпазители! Всяка една част от живота ни е свързана с електрическата енергия. Това означава че непрекъснато ние сме предпазени от . Ако преди е могло и без нея, сега вече е невъзможно. Представете си само един ден, дори няколко часа без ток. Ще настъпи такъв хаос и липса на информация, които са непосилни за преодоляване. Това в голяма степен се избягва благодарение на трифазните предпазители и на Автоматични предпазители.

Електрическа система има монтирана във всеки дом и офис. Всяка система има електрически табла а във всяко електрическо табло са инсталирани монофазни и трифазни електрически предразители. Те се подчиняват на различни правила, но има общи мерки за сигурност, които са приложими във всякакви условия.

Автоматични предпазители

Освен източник на радост и различни блага и улеснения, електрическата система често е и основна причина за пожари и загуба на имущество. И по точно не сама по себе си електрическата система, а нейната неправилна употреба или някакви нарушени функции в нея. Как можем да направим ползването на електрическата система в ежедневието абсолютно безопасна за употреба.

Никога не допускайте компромис с употребата на уреди, чийто цялост на кабела е нарушена. Особено избягвайте да оставяте включени в мрежата такива уреди, когато няма никой в дома или офиса. Просто изключете внимателно уреда и изолирайте мястото. Освен това не почиствайте уреди, които са включени. Това най-често се отнася за тостери, кафемашини, телевизори и други домашни уреди. Много често решаваме да действаме бързо и също разчитаме, че на нас няма да ни се случи да изскочи искра, защото това обикновено се случва на другите хора. Това обаче не означава да избягвате да ги чистите, защото праха и полепналата мазнина се възпламеняват лесно. В общи линии инструкциите на производителите трябва да се четат внимателно и да се спазват. Те не са поставени в кутията само защото така трябва. Просто ги следвайте. По-добре да бъдете по-предпазливи, отколкото трябва, отколкото ненужно немърливи за своя сметка.

Особена важна част от инструкциите за безопасност трябва да се отдели на покриването на уреди. Много домакини имат навика да поставят реда и естетиката над всичко. Разбира се, съгласни сме, че нещата трябва да са красиви, но не на всяка цена. Има много уреди, като например така наречените печки-духалки, вентилатори и други, които функционират на този принцип. Абсолютно изключено е да ги покривате с каквото и да е било, докато са включени, а и след това. Така с някои прости правила ще имате безопасна среда, която дълго ще ви служи. Разбира се сега вече има много уреди, които имат собствена защита. Те изключват при прегряване и се самоконтролират. Но не можем да разчитаме само на тази функция, тъй като тя не е по-н